Voor alle info
Bel 0479 444 032

FAQ

Kleur

Hoe kiest u de kleuren die passen bij mijn interieur?
Aan de hand van factoren zoals de stijl van uw woning, de meubels en materialen, de lichtinval en functie van de ruimte kies ik het  juiste kleurenpallet. Ik gebruik hiervoor kleurenwaaiers en indien gewenst kan ik A4-stalen van de gekozen kleuren aanvragen.

Ik heb kleuren gekozen, maar op welke muur breng ik de accentkleur aan? Welke basiskleur zal ik gebruiken?
Nadat u kleuren gekozen heeft, bekijken we welke kleuren het best op welke muur gezet worden. De hoeveelheid daglicht of de juiste verlichting zijn bepalende factoren.

Interieur

Ik heb een klassiek interieur en wil het graag moderniseren. Hoe kunt u me hierbij helpen?
Ik bekijk de materialen, meubels en accessoires die aanwezig zijn. Wat wilt u behouden en wat doet u weg? Vaak moet u versoberen zodat andere voorwerpen beter tot hun recht komen.

Hoe plaats ik mijn salon het best?
Plaatst u het salon in een open of een gesloten opstelling? De manier van opstellen is afhankelijk van de beschikbare ruimte en de grootte van de meubels. Een salon dat te weinig plaats heeft, komt niet tot z’n recht.

Ik wil nieuwe meubels aankopen, maar hoe begin ik eraan?
Samen met u bekijk ik welke meubels mooi zouden passen in het interieur. Aan de hand van een catalogus doe ik een voorstel. Eventueel gaan we samen naar de showroom kijken.

Welke raamdecoratie past in mijn interieur?
Eerst bepalen we wat de functie van uw raamdecoratie is: louter decoratief, vooral functioneel of beide. We overlopen de verschillende mogelijkheden en ik doe een voorstel van stoffen die het best bij uw woning passen. Ik presenteer de stalen aan huis zodat u de stoffen ter plaatse kunt zien.

Welke verlichting kies ik voor bepaalde plaatsen?
De juiste verlichting doet uw woning volledig tot haar recht komen. Het is dus heel belangrijk om de juiste keuze te maken. Hiervoor werk ik samen met een verlichtingsspecialist.

Ik wil mijn zetel laten overtrekken. Welke stof kies ik in functie van mijn interieur?
Ik kom met de stalen van stoffen aan huis. Een ervaren stoffeerder haalt de meubels op en brengt ze terug.

Praktisch

Hoeveel kost een kleur- en interieuradvies?
Een kleur- en interieuradvies aan huis duurt ongeveer twee uur en kost 85euro btw inbegrepen. Voor een verplaatsing verder dan 20 km van Aartselaar reken ik 0,25 euro per km. Voor grotere opdrachten maak ik graag een vrijblijvende prijsofferte.

We werken beide buitenshuis en zijn op weekdagen niet thuis. Kunt u ook op zaterdag of ‘s avonds langskomen?
Om kleuradvies te kunnen geven, heb ik daglicht nodig. Daarom kom ik bij voorkeur overdag. Past dit niet op een weekdag, dan  kom ik graag op een zaterdag bij u langs. Andere afspraken kunnen wel ’s avonds.

Comments are closed.