Voor alle info
Bel 0479 444 032

Interieur

Bij de (her)inrichting van uw interieur is het niet altijd even makkelijk om de juiste keuzes te maken: verven, behangpapier, gordijnen, vloerbekleding, verlichting,…

Laat mij u helpen! Dankzij mijn vakkennis en ervaring kan ik uw woning of appartement stijlvol inrichten: van keuken tot woonkamer, van gang tot slaapkamer.

Heeft u een specifiek interieurproject? Neem zeker contact op!

 

Op basis van een eerste analyse maak ik een voorselectie van de materialen die op de markt te vinden zijn. Die kom ik graag bij u thuis presenteren aan de hand van stalen. U kan rustig kiezen! Overleg is uiteraard mogelijk. Pas wanneer u uw keuze heeft gemaakt, wordt de bestelling geplaatst bij de leverancier.

Geen tijd om schilders, naaiateliers, stoffeerders, … te zoeken? Ook dit werk kan u aan mij overlaten. U hoeft geen afspraken te maken of de werken te coördineren, dat wordt voor u gedaan. Bekwame vakmensen nemen het werk van u over. Alles wordt bij u thuis door mij opgevolgd.

Zo ben ik ook persoonlijk aanwezig bij het opmeten en plaatsen van gordijnen. Hebt u opmerkingen of is er een probleempje? Eén telefoontje en ik los dit zo op.

U kunt bij mij terecht voor grote, maar ook heel kleine projecten.

Voorbeeld:

Een klant zocht voor de kleine zitkamer andere zetels. Het idee kwam van een hotel waar de klant kleine lounge zeteltjes had gezien. In de collectie van Marie’s Corner vonden we de geknipte fauteuils.

Comments are closed.