Voor alle info
Bel 0479 444 032

Kleur

Kleuren kiezen voor uw interieur, hoe begint u eraan? Wat zijn de trends in verven en behangpapier? Wat zijn de nieuwe verftechnieken? Wat is geschikt voor uw interieur? En bij welke kleuren voelt u zich goed?

Allemaal vragen waarop u niet meteen een antwoord weet. Ik kom graag bij u aan huis om naar uw wensen te luisteren. Op basis van een interieuranalyse en een kleurenwaaier geef ik u deskundig advies.

 

Hebt u de juiste kleuren, verftechnieken en behangpapier gekozen? Indien gewenst zet ik een professionele schilder/behanger bij u thuis aan het werk. Ik maak de afspraken en kom ter plaatse om de werken op te volgen. In het hele traject ben ik uw enige contactpersoon.

Voor verf en behangpapier kan u rekenen op kwaliteitsproducten: Boss paints en Arte en Romo.

Ik geef advies voor zowel grote als kleine projecten.

Enkele voorbeelden:

Zo hielp ik een klant bij het updaten van de hal. Ik koos een zachte, warme basiskleur en een krachtige accentkleur voor de hele hal, van het gelijkvloers tot de tweede verdieping. Hiermee trek ik de aandacht naar boven naar een moderne ietwat futuristische hanglamp.

Een andere klant bracht van een reis een prachtige schaal in aardewerk mee. De klant vroeg advies om de schaal op de juiste manier aan de muur te presenteren. Ik koos een passende kleur die werd aangebracht in een verticale strook van vloer tot plafond. Hierop hangt de schaal en die is nu een krachtige blikvanger.

Heeft u vragen of wenst u info, bel mij op het nummer 0479 444 032
of mail naar martine.vansande@skynet.be

Comments are closed.